Lauantaina 31.7 EPS saa vieraakseen HJS:n Hämeenlinnasta.

Edessä on kahden hyvävireisen joukkueen toinen kohtaaminen viikon sisällä.

Ottelu alkaa klo.17:00 Espoonlahden Urheilupuistossa.
Portit aukevat klo. 16:00.

Ottelutapahtumassa mukana Espoon Oma Panimo.
Tarjolla on tapahtumabuffet sekä fanituotemyynti.

Tulethan tapahtumaan vain täysin terveenä!

Liput 5€ portilta tai ennakkoon:
Miesten Kakkonen, EPS vs. HJS 31.7 (liveto.io)

Tue EPS:n edustus- ja akatemiajoukkuetoimintaa hankkimalla EPS kausikortti:
EPS kausikortti 2021! (liveto.io)

27.7 HJS – EPS 1-1

Tiistaina Hämeenlinnassa Kakkosen B-lohkon kärkipaikoista kamppailevat HJS ja EPS päätyivät jakamaan pisteet tasaisen kamppailun jälkeen.

Koko viikon espoolaisten valmistautumista varjostaneet poissaolot eivät helpottaneet ja otteluun lähdettiin totuttua kapeammalla rosterilla. Mukaan kokoonpanoon nostettiin miesten reservijoukkueesta kauden vahvasti aloittaneet Elias Kotilainen, espoolaisten ainokaisen tehnyt Lamin Fatty sekä Kalle Koskela.

Ensimmäisen puoliajan lisäminuuteilla maalivahtimme Heikki Louhivaara lähetti pitkän pallon ja tavoitti pystyyn juosseen Beyain, joka ajoi röyhkeästi maalille ja ensimmäisen ottelun edustuksen riveissä pelannut Fatty pääsi naulamaan EPS:n johtoon. Toisella puoliajalla maalikuninkuudessa kiinni oleva HJS:n Santeri Stenius tasoitti ottelun. Lisämaaleja ei nähty ja pisteet jaettiin 1-1 tasapelin jälkeen.