Lauantaina 10.7 EPS saa vieraakseen TPV:n Tampereelta.
Ottelu alkaa klo.17:00 Espoonlahden Urheilupuistossa.

Portit aukevat klo. 16:00.
Ottelutapahtumassa mukana Espoon Oma Panimo.
Tarjolla on tapahtumabuffet sekä fanituotemyynti.

Tulethan tapahtumaan vain täysin terveenä!

Liput 5€ portilta tai ennakkoon:
Miesten Kakkonen, EPS vs. TPV 10.7. klo 17:00 (liveto.io)

Tue EPS:n edustus- ja akatemiajoukkuetoimintaa hankkimalla EPS kausikortti:
EPS kausikortti 2021! (liveto.io)


EPS – SalPa 4.7.2021 (Espoo)

Kotiottelussa SalPaa vastaan päästiin maalinteon makuun 15. minuutilla kun järkälemäinen Riyad El Alami runnoi pallon voimalla verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Mustafa Beyai kuittasi Kaarinan kolme tolppalaukaustaan naulatessaan vihaisen laukauken etukulmasta sisään upean haaston jälkeen kun toinen puoliaika oli ehtinyt vanheta vain vaivaiset seitsemän minuuttia. Vierailijat pääsivät ottelun lopussa kaventamaan ottelun lukemiin 2-1. Kotijoukkue varmisti kuitenkin kolme arvokasta sarjapistettä kontrolloiden peliä viimeiset minuutit jättämättä minkäänlaista mahdollisuutta vierailijoille lopun paineistukseen.

KaaPo – EPS 30.6.2021 (Kaarina)

EPS avasi voittotilinsä ja haki arvokkaat vieraspisteet Kaarinasta sarjakärjen kustannuksella. Uhrautuvan puolustuspelin myötä EPS piti oman maalinsa puhtaana jo kolmannen kerran tällä kaudella. Maaleista vastasivat joukkueen kapteeni Arttu Aho joka kulman jälkitilanteesta tälläsi pallon maalin kattoon. Aleksi Hollmen tuplasi johtoaseman Felix Antikaisen keskityksestä. Ottelu päättyi 0-2.