#26 Aleksi Hollmen

Espoon Palloseuran miesten edustusjoukkue päätti tiukan härkäviikkonsa makeaan kotivoittoon SalPasta keräten täyden pistepotin kahden pelin viikosta.

Joukkue jatkoi siitä mihin keskiviikkona Kaarinassa jäi jolloin EPS avasi voittotilinsä kakkosessa ja haki arvokkaat vieraspisteet 0-2 voitolla.

Kotiottelussa SalPaa vastaan päästiin maalinteon makuun 15. minuutilla kun järkälemäinen Riyad El Alami runnoi pallon voimalla verkkoon kulmapotkun jälkitilanteesta. Mustafa Beyai kuittasi Kaarinan kolme tolppalaukaustaan naulatessaan vihaisen laukauken etukulmasta sisään upean haaston jälkeen kun toinen puoliaika oli ehtinyt vanheta vain vaivaiset seitsemän minuuttia. Vierailijat pääsivät ottelun lopussa kaventamaan ottelun lukemiin 2-1. Kotijoukkue varmisti kuitenkin kolme arvokasta sarjapistettä kontrolloiden peliä viimeiset minuutit jättämättä minkäänlaista mahdollisuutta vierailijoille lopun paineistukseen.

Seuraava kotiottelu pelataan tulevana lauantaina 10.7 jolloin EPS saa vieraakseen TPV:n Tampereelta.

Ottelu alkaa klo. 17:00 Espoonlahden Urheilupuistossa.
Portit aukevat klo. 16:00.

Ottelutapahtumassa mukana Espoon Oma Panimo.
Tarjolla on tapahtumabuffet sekä fanituotemyynti.

Tulethan tapahtumaan vain täysin terveenä!

Liput 5€ portilta tai ennakkoon:
Miesten Kakkonen, EPS vs. TPV 10.7. klo 17:00 (liveto.io)

Tue EPS:n edustus- ja akatemiajoukkuetoimintaa hankkimalla EPS kausikortti:
EPS kausikortti 2021! (liveto.io)