Espoon Palloseura ja FC KasiYsi järjestävät yhteistyössä uudistetun Espoon Talvisarjan. Talvisarjassa järjestetään pelejä 6-11-vuotiaille tytöille ja pojille ja Espoon Talvisarjan aikana tullaan pelaamaan yli 1500 ottelua.

Espoon Palloseuran ja FC Kasiysin yhteisesti järjestämä Espoon Talvisarja tarjoaa pelejä laadukkaasti lähellä. Talvisarjan järjestäminen lähellä tukee joukkueiden laadukasta arkea.

Missä ja milloin Espoon Talvisarjaa pelataan ?
U6 ikäluokan 4v4 ja U7-U9 ikäluokkien 5v5 sarjoissa pelit pelataan Myntinsyrjän jalkapallohallissa. U10 ikäluokan 7v7 ja U11 ikäluokan 8v8 sarjojen pelit pelataan Espoonlahden kuplahallissa. Espoon Talvisarjan pelit pelataan 30.10.2021 – 3.4.2022 välisenä aikana lauantaisin ja sunnuntaisin klo 08:00 – 12:00 välisenä aikana.

Espoon Talvisarjassa pelipäivät ovat tiedossa jo ilmoittautumisen yhteydessä. Otteluohjelma tullaan julkaisemaan TorneoPalissa 30.8.2021

Uudistunut Espoon talvisarja tarjoaa tiiviin otteluasettelun.
Kaikissa sarjoissa tapahtumat on rakennettu niin että joukkueet pelaavat 3 peräkkäistä ottelua. Näin jokainen tapahtuma on aktiivinen sekä tehokas, ilman pitkiä taukoja pelien välissä.

Lue lisää: Talvisarja – EPS (espoonpalloseura.fi)


FC KasiYsin toiminnanjohtaja Mikko Hiltunen sekä Espoon Palloseuran toiminnanjohtaja Janne Ohralahti.

“Uskomme että uudistettu Espoon Talvisarja tarjoaa laadukkaat olosuhteet ja tasokkaan talvisarjatapahtuman kaikille, tervetuloa mukaan”

Lisätietoja: EPS toimisto