Espoon Talvisarja 2023-24

Pelaamisen riemua perinteikkäästi laadukkaissa olosuhteissa. Espoon Palloseuran ja FC Kasiysin yhteisesti järjestämä Espoon Talvisarja tarjoaa pelejä laadukkaasti lähellä.

Espoon Talvisarja järjestetään talvikaudella 2023-24 jo 28. kerran. Viime vuosina sarja on kerännyt suuren määrän osallistuvia seuroja ja joukkueita Espoon ja Länsi-Uudenmaan alueelta. Kaudesta 2021-22 alkaen sarjan järjestelyistä vastaavat Espoon Palloseura ja FC Kasiysi.

LISÄTIETOA JA PELIPÄIVÄT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Espoon talvisarja talvikausi 2023-24.

Uudistuneessa Espoon Talvisarjassa on panostettu laadukkaiden olosuhteiden lisäksi otteluasetteluun, niin että pitkiä odotusaikoja otteluiden välissä ei synny. U6 ikäluokan 4v4 ja U7-U9 ikäluokkien 5v5 sarjoissa pelit pelataan Myntinsyrjän jalkapallohallissa (osoite Myntinsyrjä 7 – Kauklahden liittymä III-kehällä). 7v7 ja 8v8 sarjojen pelit pelataan Espoonlahden Urheilupuistossa, (osoite Espoonlahdentie 2) lämmitetyillä tekonurmilla.

Espoon Talvisarjassa järjestetään pelejä 6-11-vuotiaille lapsille ja nuorille.
Uudistettu Espoon Talvisarja on espoolaisten poikien ja tyttöjen oma jalkapallosarja, johon toivotetaan tervetulleeksi myös muut lähialueen joukkueet. Talvisarjaa pelataan tyttöjen ja poikien osalta U6 – U11 ikäluokissa. Espoon Talvisarjan aikana tullaan pelaamaan yli 1500 ottelua ja jokaiselle osallistuvalle ikäluokan peliryhmälle taataan sama määrä pelejä.

Espoon Talvisarjassa pelipäivät julkaistaan myöhemmin ja ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta:

Seurat (torneopal.fi)

Uudistunut Espoon talvisarja – Tiivis otteluasettelu!

7v7 ja 8v8 sarjat pelataan viitenä viikonloppuna niin että lohkojen sisäiset vastustajat vaihtuvat eri pelipäivien välillä. Ottelutulokset ja sarjataulukot ylläpidetään Torneopalissa. Neljän pelikierroksen jälkeen joukkueet jaetaan sarjapisteiden perusteella kahteen neljän joukkueen finaaliviikonloppu lohkoon, jonka päätteeksi koko talviliigan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitalein. Lisäksi voittajajoukkue pääsee nostamaan Espoon Talvisarjan pokaalia.

Jokaisessa tapahtumassa joukkueet pelaavat kolme 22 minuutin mittaista ottelua peräkkäin ilman taukoja. Tapahtumat ovat aktiivisia sekä tehokkaita, ilman pitkiä taukoja pelien välissä.

4v4 sekä 5v5 sarjoihin ilmoittautuneet joukkueet pelaavat jokaisessa tapahtumassa kolme peräkkäistä 18 minuutin mittaista ottelua. Näin tapahtumat pysyvät aktiivisina sekä tehokkaina ilman pitkiä taukoja pelien välissä. Jokaisessa sarjassa on kuusi pelipäivää eli 18 ottelua/joukkue.

U6-U9 ikäluokkien sarjoissa ei julkaista sarjataulukkoa. Kaikki pelaajat palkitaan mitalein (max. 13 kpl/joukkue).

LISÄTIETOA JA PELIPÄIVÄT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

7v7 ja 8v8 sarjat

ESPOONLAHDEN LÄMMITETTÄVÄ TEKONURMI (TN1)
Lisätiedot:

4v4 ja 5v5 sarjat
Jimi Mikkola

jimi.mikkola@kasiysi.fi

7v7 ja 8v8 sarjat
Janne Kangasniemi
tapahtumat@espoonpalloseura.fi