Hei!

Vuosi 2020 oli mielenpainuva monella tapaa. Vuosi alkoi juhlallisissa tunnelmissa. Olihan kyseessä Espoon Palloseuran 50-vuostis juhlavuosi.

Koronavirusepidemian katkos keväällä pysäytti melkein koko yhteiskunnan ja sen myötä myös harrastustoiminnan. Haasteista huolimatta onnistuimme hyvin viemään kauden läpi ja olenkin erittäin tyytyväinen koko EPS yhteisön kykyyn reagoida alati muuttuviin olosuhteisiin.

Iso kiitos koko EPS yhteisölle. Henkilöstölle, valmentajille ja hallinnolle. Vuosi ei ollut helppo, tehtiin työtä yhdessä yhteisen hyvän vuoksi, täysillä. Iso kiitos seuran hallitukselle joka ei myöskään jäänyt laakereille lepäämään vaan toteutti suunnitelman mukaan uuden strategiakauden suunnan.

Kun synnytämme jalkapallokulttuuria, luomme kauaskantoista hyvinvointia koko Espooseen.  EPS kasvattaa jalkapallotaitojen lisäksi arvokkaita nuoria, jotka eivät pelkää kovaa työtä, uskovat itseensä ja taitoihinsa, ymmärtävät yhteen pelaamisen voiman ja ovat tottuneet saamaan ja antamaan tukea – ja janoavat menestystä.

Kun oppii tavoitteellisen joukkuepelin hengen kentällä, on loistava pelaaja myös sen ulkopuolella. EPS kasvattaa kilpailuhenkisiä jalkapalloilijoita ja erinomaisia espoolaisia. EPS antaa vahvat juuret Espooseen ja vahvat edellytykset pärjätä sekä jalkapallossa että elämässä.

Erkki Kuisman 70-luvulla suunnittelema uniikki EPS-tunnus paidassa on kasvanut monta espoolaista vaikuttajaa. Tunnukseen kiteytyy 50 vuotta EPS historiaa.  Syksyllä EPS sai vanhaa tunnusta kunnioittavan uuden ja raikkaan ilmeen. Erityiskiitos siitä graafiselle suunnittelijallemme, Miika Kumpulaiselle.

Iso kiitos kaikille pelaajille ja harrastajille. Teidän edesottamuksia kentällä on hieno seurata ja käyttäytyminen kentän ulkopuolella on ollut ensiluokkaista, todellista EPS henkeä.  Kiitos joukkueenjohtajat, rahastonhoitajat, huoltajat ja muut kortensa kekoon laittavat vapaaehtoistoimijat; teette todella arvokasta työtä lasten harrastamisen mahdollistamiseksi. Poikkeusvuonna 2020 teidän panoksenne on ollut korvaamatonta. Kiitos!

Seuraavassa lyhyt video – vuoden 2020 EPS ansioituneet!

Vuosi 2021 on myös alkanut haasteellisissa merkeissä. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme. Yhteisön voimalla yhdessä, yhteen hiileen puhaltamalla pääsemme läpi haasteiden ja kohta taas pelikentälle oikeiden otteluiden pariin.