29.11.2020

Palloliitto on täsmentänyt ohjeitaan joukkueiden toimintaan ja harjoitteluun. EPS luonnollisesti noudattaa viranomaisten ja liiton ohjeita.

Pyrimme jatkossakin mahdollistamaan joukkueiden harjoitusten jatkuvuuden mahdollisimman turvallisesti. Alla tiivistettynä ohjeet joilla vaikutusta alkavan viikon juniori-ikäisten joukkueiden toimintaan Espoon Palloseurassa.

Ohjeistukset:

Lasten ja nuorten joukkueet (alle 20-vuotiaat) eivät harjoittele sisätiloissa. Sisätiloiksi katsotaan myös jalkapallohallit.

Lasten ja nuorten joukkueet voivat harjoitella ulkona.

Lasten ja nuorten otteluita ei järjestetä eikä ottelutapahtumiin myöskään osallistuta vierasjoukkueena.

Kaikkien joukkueiden harjoittelun tulee tapahtua oman joukkueen kesken.

Pelaajien siirtymistä harjoitusryhmien välillä vältetään.

Toimintaan ei saa osallistua, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Oireisen on hakeuduttava koronavirustestiin ja omaehtoiseen karanteeniin THL ohjeistuksen mukaisesti.

Kasvomaskia käytetään ennen ja jälkeen harrastustoiminnan, mikäli lähikontaktia ei voida välttää.

Harjoituksiin kokoontuvat vain tarvittavat henkilöt: pelaajat, valmentajat, nimetyt huoltajat ja toimihenkilöt.

Valmentajat, huoltajat ja toimihenkilöt käyttävät kasvomaskia aina kun se on mahdollista myös harrastustoiminnan aikana.

Puku- ja pesuhuonetiloja ei käytetä.

Käsihygieniaan kiinnitetään edelleen erityistä huomiota ja kädet tulee pestä huolellisesti ennen ja jälkeen harrastustoiminnan.

Kaikkia koronaepidemian vastaisiin toimiin liittyviä menettelyitä tulee noudattaa tinkimättömästi.

Lisätiedot:

EPS Toimisto