Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n hallitus on valinnut uudeksi tilitoimistoksi Azets Insight Oy:n. Taloushallinnon lisäksi Azets hoitaa jatkossa myös palkkahallinnon.

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava yritys. Lisätietoja: azets.fi

Nykyaikaisen työkalun, Visma Netvisor, avulla saamme poistettua suurimman osan manuaalisista työvaiheista ja talouden seuranta on reaaliaikaisempaa. Käyttöönoton myötä tulemme selkeyttämään seuran taloushallinnon prosesseja, joilla helpotamme myös vapaaehtoisten toimijoiden työtä.

Joukkueenjohtajat ja rahastonhoitajat tulevat saamaan lisätietoja ja tarkempia ohjeita muutoksista marras-joulukuun aikana.

Espoossa 27.10.2020

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n hallitus