Janne Ohralahti on valittu Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi. Janne aloittaa virallisesti tehtävässään uuden toimintakauden alkaessa 1.11.2020 ja tehtävään perehtyminen alkaa heti syysloman jälkeen.

Jannella on yli 20 vuoden työkokemus Aurinkomatkoilta ja Finnairilta hankinta-, tuotekehitys ja palveluiden johtamisesta. Espoon Palloseuraan Janne siirtyy Supergolf Holding Oy:stä, jossa hän on toiminut Matkapalvelujohtajana. Janne on toiminut tällä kaudella Espoon Palloseuran U10 ja U11 joukkueissa vastuuvalmentajana.

”Perinteikkään seuran tarina on innostava ja mahdollisuus olla mukana kehittämässä seuran toimintaa yhdessä intohimoisten seura- ja laji-ihmisten kanssa kiehtoo minua suuresti” Janne sanoo.

”EPS haluaa jatkossakin olla suomalaisen jalkapalloseuratoiminnan edelläkävijä luoden laadukkaan ympäristön pelaajien kehittymiseksi, ilon lisäämiseksi ja alueen yhteisöllisyyden kehittämiseksi. EPS:in ammattilaiset, vapaaehtoiset sekä yhteistyökumppanit antavat paljon seuralle, pelaajille ja yhteisölle, jotta tämä mahdollistuu. Jalkapallo on joukkuelaji ja yhteistyössä jatkamme seuran toiminnan kehittämistä, positiivinen pilke silmäkulmassa”.

Espoon Palloseura on viime vuosina luonut pohjaa ammattimaisesti toimivalle organisaatiolle ja nyt aloittavan toiminnanjohtajan tehtävänä on mahdollistaa ammattimainen ja yhteisöllisyyttä kunnioittava toimintakulttuuri sekä johtaa seuraa entistä laadukkaampaan toimintaan.

”Yhtenä keskeisenä asiana valinnassa painotettiin johtamistaitoja ja kokemusta esimiestyöstä ja osaamisen kehittämisestä. Janne on hyvin ihmisläheinen ja innostava johtaja ja uskon Jannen mahdollistavan henkilöstöllemme sekä vapaaehtoistoimijoille työn tekemisen aina parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Jannen mittava työkokemus yritysmaailmasta tuo seuralla myös tarvittavaa osaamista organisaation johtamisesta. Espoon Palloseura on vahvasti panostanut valmennuksen ja EPS Metodin kehittämiseen ja olemme seurana nyt tilanteessa, missä meidän pitää vahvistaa organisaatiota myös kenttätoiminnan ulkopuolella. Haluamme seurana toimia vastuullisesti ja ammattimaisesti sekä pyrkiä kaikessa tekemisessä laadukkaaseen toimintaan. Tulemme loppuvuodesta julkistamaan seuran strategian vuosille 2020-2025 ja nyt aloittava toiminnanjohtaja tulee olemaan keskeisessä roolissa uuden strategian toteuttamisessa”, seuran puheenjohtaja Petteri Vartiainen toteaa.

Seuran vt toiminnanjohtajana toiminut Janne Kangasniemi jatkaa roolissa lokakuun loppuun asti, jonka jälkeen hän keskittyy Urheilutoimenjohtajan tehtävään ja raportoi tässä roolissa toiminnanjohtajalle.

”Tässä yhteydessä haluan osoittaa isot kiitokset Janne Kangasniemelle toiminnanjohtajan sijaisuuden hoitamisesta. Kuluva vuosi on ollut hyvin poikkeuksellinen ja Jannen sitoutuminen ja panos on ollut äärimmäisen tärkeää seuran toiminnalle”, Petteri jatkaa.

Espoon Palloseura on yksi suurimpia juniorijalkapalloseuroja Suomessa. Olemme merkittävä lasten ja nuorten liikuttaja Suur-Espoonlahden alueella, tästä osoituksena vuosittainen harrastuskäyntien kokonaismäärä on yli 100,000 käyntiä (alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret). Olemme myös aktiivinen aikuisten liikuttaja ja harrastajamäärillä mitattuna olemme suurin espoolainen ”aikuisjalkapalloseura”. Yhtenä seuran vahvuutena on tyttöjen jalkapallo. Tyttöpelaajien määrässä olemme selkeästi Espoon suurin seura ja melkein joka neljäs jalkapalloa Espoossa pelaava tyttö on EPSiläinen.