Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n hallitus on valinnut seuran uudeksi jäsenpalveluksi Taikala Oy:n myClubin.

Tällä uudistuksella saamme helpotusta ja hallittavuutta sekä seurahallinnon että joukkueidemme arkeen. Muutoksen kautta mahdollistamme mm. enemmän aikaa toiminnan kehittämiselle ja tarjoamme jatkossa parempaa palvelua EPSiläisille.

myClub on urheiluseurojen sähköinen jäsenpalvelu, jonka avulla seura hallinnoi jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia, läsnäoloseurantaa ja jäsenviestintää. Lisätietoja: www.myclub.fi

myClubin käyttöönoton myötä siirrämme laskujen maksuvalvonnan, eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle.

Tavoite on, että kaikki EPSin joukkueet käyttävät myClubia viimeistään maaliskuussa 2021.

Espoossa 8.10.2020

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n hallitus