Espoon Palloseura on Suomen suurimpia jalkapalloseuroja. Seuran tavoitteena on olla suomalaisen seuratoiminnan edelläkävijä.

Valmennustehtäviä on avoinna lapsi-, nuoriso- ja aikuisvaiheessa niin kilpa- kuin harrastetasoilla.

Etsimme valmentajia, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään sekä toimimaan seuran arvojen mukaisesti. Valmentajilta edellytetään sitoutumista EPS Metodin opiskeluun ja sen toteuttamiseen. Voit tutustua EPS Metodiin tästä.

Seurana tarjoamme vahvan tuen valmentajana kehittymiseen niin sisäisten kuin liiton koulutusten muodossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus heinäkuun aikana osoitteeseen janne.kangasniemi@espoonpalloseura.fi. Kerro hakemuksessa itsestäsi ja taustastasi sekä minkälaisesta valmennustehtävistä olet kiinnostunut. Käymme yhteydenotot läpi ja palaamme sinulle viimeistään elokuun alussa.

Lisätietoja antaa 6.–10.7.

Stefan Wikström, tekninen johtaja