Espoon Palloseuran TB Akatemia pelasi tänään viimeisen ottelunsa T18 SM-karsinnassa. 1-1 tasatulokseen päättynyt vierasottelu FC Honkaa vastaan varmisti paikan tulevaan T18 SM-sarjaan.

TB Akatemian Elli Seiro voitti myös A-lohkon maalipörssin kahdeksalla osumallaan.

EPS sijoittui lohkossaan viidenneksi. Sarjataulukkoon ja tuloksiin pääset tästä.

TB Akatemia viimeisen karsintaottelun jälkeen

– Lähdettiin marraskuussa liikkeelle tavoitteena paikka SM-sarjassa. Alkukausi oli tuloksellisesti vaikea, vaikkakin pystyimme rakentamaan paljon laadukkaita maalipaikkoja jokaisessa karsintaottelussa. Luotimme omaan tekemiseen ja kehityimme jokaisen ottelun myötä. Luotto omaan tekemiseen tuotti tulosta. Loppukausi oli erittäin onnistunut. Pelaajien sitoutuminen ja työmoraali on ollut kauden aikana erinomainen. Joukkueen yhteishenki oli esimerkillinen. En voisi olla tyytyväisempi pelaajiin, sanoo joukkueen päävalmentaja Arpad Mester

T18 SM-sarja käynnistyy heinäkuun alussa.