Miia Kähärä on siirtymässä kesäkuun lopussa seurasihteeriksi FC Viikingit ry:n organisaatioon. Miia on ollut EPS:ssä töissä kesäkuusta 2016 alkaen ja hoitanut esimerkillisesti seuran jäsenpalveluita, kahvilaa ja varustemyyntiä.

”On hienoa kuulla, että Miia saa uusia haasteita ja FC Viikingit ovat saamassa hyvän uuden seurasihteerin. Meille Miian lähtö on tietysti menetys ja käynnistämme uuden henkilön rekrytoinnin heti. Miialle isot kiitokset kuluneista vuosista ja koko seuran puolesta toivotan Miialle menestystä uusissa tehtävissä” kertoo Petteri Vartiainen.

Miian viimeinen työpäivä on perjantai 19.6. Tulemme järjestelemään Miian hoitamia työtehtäviä uudelleen. Tiedotamme näistä järjestelyistä mahdollisimman pian.