EPS aloitti maanantaina 11.5. pienryhmäharjoittelun ensimmäisen vaiheen. Olemme laajentamassa maanantaista 18.5. alkaen pienryhmäharjoittelun koskemaan joukkueita U8 ikäluokasta alkaen.

Pienryhmäharjoittelu koskee kaikkia poikkeustilamaksun piirissä olevia pelaajia, lukuun ottamatta nuorimpia ikäluokkia. Nuorimpien ikäluokkien osalta päätös perustuu Palloliiton ohjeistukseen, jonka mukaan pienryhmäharjoittelu voidaan aloittaa vain sen ikäisille ja tasoisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko tapahtuman ajan.

Pienryhmäharjoittelu tapahtuu kontrolloidusti päätoimisten valmentajien johdolla ja harjoittelu toteutetaan Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti ja vallitsevia viranomaismääräyksiä noudattaen. Näin pystymme varmistamaan turvallisen toimintaympäristön niin pelaajille, valmentajille kuin muille toimihenkilöille. Tämän hetkisen tiedon mukaan joukkueharjoitteluun olisi mahdollista siirtyä kesäkuun alusta alkaen. Tämän osalta tulemme antamaan tarkempaa tietoa myöhemmin toukokuun aikana.

Pienryhmäharjoittelu tapahtuu seuran organisoimana Espoonlahden urheilupuistossa kentillä TN1, TN2, TN3 sekä Kivenlahden TN ja Vanttilan TN. Harjoittelu toteutetaan Palloliiton ohjeistuksen mukaan pienryhmissä (max 10 henkilöä/ryhmä). Yhdellä kentällä on samanaikaisesti harjoittelemassa enintään kolme pienryhmää. Joukkueilla tulee olemaan 1-2 harjoitustapahtumaa viikossa. Tarkemmat harjoitteluohjeet toimitetaan joukkueille mahdollisimman pian tämän viikon aikana. Harjoitteluohjeet tullaan käymään harjoitteluun osallistuvien pelaajien ja valmentajien kanssa läpi. Pienryhmäharjoitteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

Seuran hallitus päätti, että toukokuun osalta laskutamme jäseniltä poikkeustilamaksun samansuuruisena kuin huhtikuussa. Normaaliin joukkuemaksuun tulemme näillä näkymin siirtymään kesäkuussa.

Pienryhmäharjoittelun ohella omatoimista harjoittelua kannustetaan jatkamaan ja valmennukselta saa tähän ohjeistusta. Kaikessa harjoittelussa ja liikunnassa tulee muistaa Valtioneuvoston antamat ohjeet ja välttää lähikontakteja ja kokoontumisia ryhmissä. Seuratoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelle liian suureksi.

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry