EPS perustaa maaliskuussa ilmoittautumisten perusteella uusia joukkueita 2014 ja 2013 syntyneille tytöille ja pojille, toiminta käynnistyy huhtikuun puolivälissä.
Joukkueet harjoittelevat kaksi kertaa viikossa Espoonlahden urheilupuiston tekonurmilla.

Harjoitusten lisäksi joukkueet osallistuvat Espoon liigaan. Espoon liigan otteluita pelataan viikonloppuisin lauantaina tai sunnuntaina.

Joukkueisiin ilmoittautuneiden lasten huoltajat kutsutaan maaliskuussa joukkueiden perustamiskokouksiin EPS:n klubitalolle Espoonlahden urheilupuistoon, Espoonlahdentie 2.

Joukkuetoimintaa pyörittämään tarvitaan myös vapaaehtoisten vanhempien panosta,
ilmoittaudu siis mukaan hauskaan toimintaan.

Nuorten ikäluokissa käytämme ikäluokkamallia. Siinä jokaisella ikäluokalla on seuran päätoiminen ikäluokkavalmentaja, joka vastaa ikäluokan valmennuksesta kokonaisuutena. Jokaisella ikäluokan joukkueella on oma vapaaehtoisista ja/tai oto-valmentajista koostuva valmennusryhmänsä, joiden johtajana ja tukena ikäluokkavalmentaja toimii.

Ionel Armean

Ikäluokkavalmentaja