Tiago Santos on irtisanoutunut Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n miesten edustusjoukkueen vastuuvalmentajan tehtävästä.

Tiago aloitti valmennus uransa vuonna 2015 Portugalin Atletico Ouriense Akatemiassa. Peimari Unitedin kautta EPS:n kaudeksi 2021-22 siirtynyt Tiago ehti ennen edustuksen vastuuvalmennusta toimia myös U10 ikäluokkavalmentajana. Kaudella 2023 Tiago luotsasi miesten edustusjoukkueen historialliseen Kakkosen lohkovoittoon ja tulevalla kaudella EPS pelaa historiansa ensimmäistä kertaa Ykkösessä.

Haluamme kiittää Tiagoa rautaisesta otteesta joukkueen peräsimessä ja toivotamme kaikkea hyvää jatkoon. Tiago on tuonut edustusjoukkuetoimintaamme roima annoksen kilpailullisuutta ja ammattimaista otetta.

On tullut kiitosten aika. Matka on ollut unohtumaton, tässä mahtavassa seurassa. Kiitos EPS!

Uuden vastuuvalmentajan rekrytointiprosessi on käynnistetty, ja tiedotamme aiheesta ja tulevan kauden valmennustiimistä kun päätöksiä on tehty.

Kokonaisuutena EPSn kausi 2022-23 oli huikea menestystarina joka huipentui jo viimeisessä kotiottelussa varmistuneeseen sarjanousuun. Kotona EPS oli voittamaton läpi Kakkosen sarjakauden voitettuaan 11 kotiottelusta 10 ja pelattuaan kerran tasan. EPS haluaa jatkossakin pelata viihdyttävää jalkapallo ja tarjota espoolaiselle jalkapalloyhteisölle laadukkaita kohtaamisia suomen parhaimpien ottelutapahtumien muodossa.

Ensi kaudella EPS pelaa valtakunnallista ykköstä, joka on Palloliiton kolmanneksi korkein sarjataso Veikkausliigan sekä uuden perustettavan Ykkösliigan jälkeen.

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry
20.11.2023