Mikä on tehnyt jalkapallosta ison? Suosio, pelaajat, fanit? Vai kenties se, kuinka sen vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella. Espoon Palloseura luo jalkapallokulttuuria, jota ei pysty kahlitsemaan peliajan puitteisiin.

Urheilu on tavoitteiden asettamista, saavuttamista, ahkeruutta ja itsensä voittamista. EPSin seurakulttuuri on valtakunnallisesti tunnustettu laadukkaasta toiminnasta. Kaikki EPSin toiminnassa mukana olevat kantavat ylpeänä EPS arvoja ja heillä on rohkeus olla oma itsensä.

Laadukkaalla jalkapallotoiminnalla luomme pohjan päämäärätietoiselle toiminnalle, periksiantamattomuudelle ja reilulle pelille. Haluamme, että jokaiselle mahdollistuu oman huipun löytäminen, myös valmentajalle.

 

 

ESPOON PALLOSEURA HAKEE KOKOAIKAISTA U10 AKATEMIA- JA IKÄLUOKKAVALMENTAJAA. 

Työtehtävä on kokoaikainen ja sopimus määräaikainen. Työnkuvaan kuuluu U10 (2013-syntyneeet) ikäluokasta vastaaminen sekä poikien U10 akatemiajoukkueen valmentaminen.  

Ikäluokkavalmentaja johtaa oman ikäluokan urheilutoimintaa, osallistuu kentällä joukkueiden toimintaan ja kouluttaa ikäluokan valmentajia.  

Akatemian valmentaminen on vastuu- tai apuvalmentajarooli.

Tehtävien eriyttäminen osa-aikaiseksi on mahdollista. Työn aloitus tapahtuu sovitun aikataulun mukaisesti.

Etsimme myös muutamaa muuta osa-aikaista valmentajaa eri lapsuusvaiheen joukkueisiin (U10-U13). Voit hakea myös näitä tehtäviä halutessasi.

Tavoitteenamme on rakentaa arvoihimme pohjautuvia ja urheilullisesti vahvoja joukkueita, sekä kasvattamaan pelaajia kohti omaa huippua aina jalkapalloammattilaisiksi asti. Etsimme valmentajia, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään kohti omia tavoitteitaan sekä toimimaan seuran arvojen mukaisesti. Valmentajilta edellytetään myös sitoutumista EPS Metodin opiskeluun ja sen toteuttamiseen. 

Toivomme Sinulta: 

  • Soveltuvaa valmentaja- tai liikunta-alan koulutusta 
  • Kykyä johtaa ja olla osana isompaa valmennustiimiä
  • Näkemystä ja ymmärrystä seuran metodologiasta
  • Korkeaa työmoraalia ja ongelmanratkaisukykyä
  • Halua rakentaa pitkäjänteistä toimintaa

     

Tutustu EPS Metodiin tästä.
EPS Metodi – EPS (espoonpalloseura.fi)

 

Seurana tarjoamme vahvan tuen valmentajana kehittymiseen niin sisäisten kuin liiton koulutusten muodossa. Lähetä hakemus viimeistään 10.3.2023. mennessä. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6§:n 2 mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.   

LISÄTIEDOT  Urheilutoimenjohtaja Janne Kangasniemi (janne.kangasniemi@espoonpalloseura.fi / 050 412 2361)     

Linkki

 

 

 

 

Lisätiedot

Janne Kangasniemi, urheilutoimenjohtaja

janne.kangasniemi@espoonpalloseura.fi
Puhelin: 050 412 2361

 

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry