Kun synnytämme jalkapallokulttuuria, luomme kauaskantoista hyvinvointia Espooseen. Siksi Espoon Palloseuralle merkittävää on myös se, mitä tapahtuu peliajan ulkopuolella.

Xplora on ainoa pienille lapsille suunniteltu puhelin. Sen avulla pidät turvallisesti yhteyttä ja koska Xplora kulkee ranteessa on kädet vapaana leikkimään, luomaan ja liikkumaan. Lapsen kognitiiviset, sosiaaliset ja motoriset taidot kehittyvät leikin, luovuuden ja liikkeen avulla.

Lue Helsingin Sanomien artikkeli

Tule hyvä puhelin, älä tule paha puhelin (sanoma.fi)

Xplora – Lasten ensimmäinen puhelin

Xplora on turvallinen ja helppokäyttöinen lasten kellopuhelin. Ei pääsyä sosiaaliseen mediaan, ei internetiä, sovelluksia tai pääsyä sopimattomaan sisältöön. Xplora mahdollistaa sen, mikä on lapsen kannalta tärkeintä – yhteydenpidon läheisiin. Lisäksi ranteessa kulkeva kellopuhelin pysyy aina menossa mukana jättäen kädet vapaaksi leikille ja luovuudelle.

https://www.xplora.fi/

”Xploran visiona on auttaa ja turvata perheiden arkea, tuomalla markkinoille lapsille suunnatun ensipuhelimen. Suomalaiset lapset saavat älypuhelimen nuorimpina lapsina maailmassa. Se on älytöntä. Euroopassa lapset saavat ensipuhelimen keskimäärin 10-vuotiaana. Suomessa peli alkaa olla menetetty viimeistään peruskoulun ensimmäisen luokan alkaessa. Sinä 5-7 vuotiaan vanhempi, älä anna älypuhelinta lapsellesi. Anna 2 vuotta lisää lapsuutta”, kiteyttää Xploran visiota Xplora Mobile Oy:n toimitusjohtaja Timo Vaskio.

Xplora on sitoutunut missioonsa pitää lapset turvassa, terveinä ja aktiivisina teknologian avulla.

Pohjoismaiden suosituin lastenpuhelin mukana myös EPSin matkassa.

24.1.2023 Espoon Palloseuran Jalkapallo ry