Sinustako Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n uusi viestintä- ja tapahtumakoordinaattori?

Etsimme kehittyvään tiimiimme urheiluseuratoiminnasta, tapahtumatuotannosta sekä vaikuttavasta viestinnästä innostuvaa osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2023-31.10.2023. Työssäsi tuot Espoon Palloseuran toimintaa innostuneesti ja monipuolisesti näkyväksi viestimällä eri viestintäkanavissa. Tuet seuran toimintaa koordinoimalla erilaisia tapahtumia, kuten ottelutapahtumia, turnauksia, leirejä, yhdistyksen toimihenkilötapaamisia, sisäisiä koulutuksia sekä yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettavia yhteisöllisiä tapahtumia.  

Toivomme sinulta:

  • idearikasta ja kekseliästä luonnetta sekä kykyä sopeutua muutoksiin, joita seuratoiminnassa riittää
  • kokemusta ja näyttöä onnistumisista viestinnän ja monikanavaisen sisällöntuotannon tehtävistä digitaalisissa kanavissa
  • kokemusta tapahtumien tuottamisesta (lähi- ja etätapahtumat).
  • visuaalisen ja kirjallisen viestinnän hallintaa
  • palveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä kykyä ottaa vastuuta
  • organisointikykyä sekä kykyä ottaa nopeasti haltuun uusia asioita ja järjestelmiä
  • kiinnostusta yhdistys- ja seuratoimintaa kohtaan
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta
  • joustavuutta työaikojen suhteen

Arvostamme innostunutta otetta, tehokkuutta, ideointikykyä, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valokuvaus- ja esiintymistaitoa sekä joustavuutta vaihtelevien työtehtävien keskellä.  

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen jalkapallokenttään, joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet. Tehtävä on osa-aikainen (n.25-30h/vko), mutta voi täydentyä kokoaikaiseksi muilla seurahallinnon tehtävillä. Tehtävässä pääset aitiopaikalle tekemisiin lasten- ja nuorten kanssa, mukaan rakentamaan yhteisöllistä vaikuttavuutta, ideoimaan, vaikuttamaan tapahtumiin sekä niiden kulkuun ja toteuttamaan seuran strategiaa. Olet osana kehittyvää organisaatiota, monikulttuurisessa toimintaympäristössä. Tehtävä on uusi, joten pääset myös vaikuttamaan sen sisältöön. Saat vahvan tuen sekä kolleegat sekä monikulttuurisen toimintaympäristön. Tehtävä on uusi, joten pääset myös vaikuttamaan sen sisältöön.  

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Espoonlahden Urhelilupuistossa ja soveltuvasti siellä missä tapahtuu.  

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 10.12.2022. Toimi nopeasti! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:
Janne Ohralahti, Toiminnanjohtaja, Espoon Palloseuran Jalkapallo ry

janne.ohralahti@espoonpalloseura.fi, 050-3903016 (soittoaika tiistai klo 14:00-16:00 ja torstai klo 14:00-16:00).