Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Espooseen K-Rauta Merituulen pysäköintialueelle torstaina 7.7.

Tapahtuma-aika on klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2022. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä 16 paikkakunnalla 18 K-kaupassa – luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille.
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestämisestä vastaa yhteistyössä Palloliiton kanssa K-Rauta Merituulen kauppias Petri Lappalainen sekä EPS.

Tapahtumassa pääset testaamaan palloilutaitojasi ja voit kisata kaveria vastaan futisdartsissa, pöytäfutiksessa tai vaikkapa tasapainoilussa. Voit haastaa kaverin tarkkuuskisaan tai tulla kannustamaan suosikkijoukkuettasi päivän aikana järjestettävässä katufutisturnauksessa. Pääset itsekin kokeilemaan, miten katufutista pelataan! Myös Huuhkajien ja Helmareiden maskotit Bubi ja Helmi kiertävät tapahtumassa.

Tapahtumiin on vapaa pääsy!

Katso täältä tapahtuman aikataulu. Tapahtuma on auki klo 12-16

Espoon Palloseuran 2013 syntyneet pojat pelaavat torstaina K-Rauta Merituulen tapahtumassa leikkimieliseen miniturnauksen

”Todella hienoa päästä isännöimään tällaista osallistujille maksutonta tapahtumaa, jossa lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan helposti jalkapalloon ja tietenkin viettämään samalla iloista kesäpäivää perheen tai kavereiden kanssa”, kertoo kauppias Petri Lappalainen hyvillään. ”Meille lasten liikunnan tukeminen on lähellä sydäntä ja mielellään tällaisessa tapahtumassa mukana olemme koko perheemme voimin.”

”On myös erittäin kiva saada kumppanimme EPS vetämään tätä tapahtumaa eli lajin todelliset osaajat pääsevät esittelemään samalla päivän mittaan EPSin toimintaa. Päivän aikana järjestämme myös leikkimielisen katufutisturnauksen, jossa joukkueissa nähdään EPSin 2013 syntyneitä junioripelaajia. Tervetuloa mukaan viihtymään koko perheen voimin viettämään hauskaa kesäpäivää liikunnan parissa!”

”Espoon Palloseuralle Futiskiertue on hieno mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja liikuttamassa lapsia ja lapsiperheitä sekä tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan matalalla kynnyksellä maailman merkittävimpään urheilulajiin, jalkapalloon. Meille työ ruohonjuuritasolla on tärkeässä asemassa ja kaikki ovat tervetulleita mukaan yhteisöömme”, kertoo EPS:n liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo.

Toiminnanjohtaja Janne Ohralahti ja Liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo yhteiskuvassa Bubin ja Helmin kanssa.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

4.7.2022