Futiskiertue tarjoaa leikkimielistä liikuntaa ja katufutis-turnauksia K-kauppojen piha-alueilla eri puolilla Suomea ja kiertue saapuu Espooseen K-Supermarket Mankkaan pysäköintialueelle torstaina 15.6.2023.

Tapahtuma-aika on klo 14-18.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue -tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertue juhlistaa K-ryhmän ja Palloliiton välistä yhteistyötä kauppojen pihoilla järjestettävin tapahtumin kesällä 2023. Tapahtumat liikuttavat lapsia ja lapsenmielisiä. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja jalkapalloilusta kiinnostuneille. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumassa pääset testaamaan palloilutaitojasi ja voit kisata kaveria vastaan futisdartsissa, pöytäfutiksessa tai vaikkapa tasapainoilussa. Voit haastaa kaverin tarkkuuskisaan tai tulla kannustamaan suosikkijoukkuettasi päivän aikana järjestettävässä katufutisturnauksessa. Pääset itsekin kokeilemaan, miten katufutista pelataan. Myös Huuhkajien ja Helmareiden maskotit Bubi ja Helmi kiertävät tapahtumassa.

Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Espoossa vastaavat K-Supermarket Mankkaa, paikallisseura Espoon Palloseura ja K-ryhmä.  

K-Supermarket Mankkaan henkilökunta on innolla mukana järjestämässä koko perheen iloista liikuntatapahtumaa kaupan pihalla. ”Kaupan henkilökunnasta on koottu joukkue, joka pelaa EPS:n U9-tyttöjoukkuetta vastaan (2014 syntyneet) leikkimielisen näytösottelun. Tervetuloa mukaan tapahtumaan, kehottaa Petteri Halonen K-Supermarket Mankkaalta.

”Espoon Palloseuralle Futiskiertue on hieno mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja liikuttamassa lapsia ja lapsiperheitä sekä tarjota mahdollisuus päästä tutustumaan matalalla kynnyksellä maailman merkittävimpään urheilulajiin, jalkapalloon”, kertoo EPS:n liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo.

”EPS:n toiminta tarjoaa iloisen ja laadukkaan harrastusmahdollisuuden kaikille, harrastusmahdollisuuksia meiltä löytyy perheen pienimmille perhefutiksessa ja jalkapallokoulussa kuin myös sitä vanhemmille joukkuetoiminnassa aina aikuisikään saakka. Kaikki ovat tervetulleita yhteisöömme, jossa kasvaa vahvat juuret Espooseen.”

Toiminnanjohtaja Janne Ohralahti ja Liikuntapalvelukoordinaattori Jimi Virtamo yhteiskuvassa Bubin ja Helmin kanssa.

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2022 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia ja kannustaa nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää:  https://www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Jimi Virtamo, liikuntapalvelukoordinaattori
11.6.2023