Espoon Palloseura järjestää 18.10.-20.10.2021 liikunnallisen syyslomaleirin. Voit osallistua kaikkina päivinä tai vaikkapa vain yhtenä.

Leirillä on järjestettyä ohjelmaa päivittäin klo 9:00-15:00 Espoonlahden urheilupuistossa ja lähialueen liikuntasaleissa. Leiri on avoin kaikille ja suunnattu 7-12 -vuotiaille.

Ohjelma sisältää liikuntaa sisällä ja ulkona. Leiriohjelma on monipuolinen, sisältää mm. koripalloa, lentopalloa, yleisurheilua sekä liikunnallisia leikkejä, jalkapalloa unohtamatta.

Leirin ohjaajina sekä valmentajina toimivat Espoon Palloseuran valmentajat sekä liikunnanohjaajat. Leiriä koordinoi liikuntapalvelupäällikkö Kirsi Ahonen.

Leiripäivän hinta:  40€ / osallistuja / päivä

Hinta sisältää: toiminnan kustannukset kenttä- ja salivuorojen sekä valmennuksen osalta, lounaan ja välipalan sekä vakuutuksen.

Lapsen voi tuoda leiripäivänä jo klo 8:30 alkaen ja hakea klo 16:00 mennessä. Lapsi voi myös lähteä kotiin omatoimisesti, jos ilmoittautumisen yhteydessä on annettu lupa siihen.

Lähetämme osallistujille infokirjeen leiriä edeltävällä viikolla.

Ilmoittaudu mukaan: