Vanhat varusteet, uusi elämä

Varustemerkin vaihdon yhteydessä pelaajille ja valmentajille jää vanhoja vielä käyttökelpoisia varusteita. Järjestämme yhdessä Stadiumin ja Human Bridgen mahdollisuuden lahjoittaa tarpeettomat kengät, laukut, vaatteet ja urheiluvälineet hyväntekeväisyyteen. Näin vanhat urheiluväliseeni päätyvät käyttöön siellä, missä niitä eniten tarvitaan!

Mikäli tuote ei ole siinä kunnossa, että sen voisi luovuttaa jatkokäyttöön, laitetaan tuotteet kierrätykseen.

EPS yhdessä Stadiumin ja Human Bridgen kanssa haluaa mahdollistaa jo valmistettujen tuotteiden pidemmän elinkaaren kierrätyksen muodossa ja samalla auttaa säästämään maapallon resursseja.

Älä heitä pois

Yhdessä Stadiumin ja Human Bridgen kanssa haluamme antaa uuden elämän tuotteille, joita asiakkaamme eivät enää tarvitse. Otamme vastaan urheilutuotteita ja -tekstiilejä, niiden kunnosta riippumatta, ja toimitamme ne eteenpäin niitä tarvitseville.​

Jätä itsellesi tarpeettomat tekstiilit ja urheiluvarusteet keräyslaatikoihin, jotka löydät Espoonlahden Cafe tekiksen yhteydestä 6.-11.6.2021.

Näin annat jollekin toiselle mahdollisuuden parempaan elämään säästäen samalla maapalloa. Kaikki kerätyt tuotteet lähetetään joko käyttöön tai kierrätykseen.​

ReActivate lukuina

88 244 kiloa tekstiilijätettä on kierrätetty ReActivate-keräysten kautta yhdessä Human Bridgen kanssa. Yli 150 000 takkia, tennaria ja jalkapallokenkää on toimitettu niitä tarvitseville muun muassa Romaniaan, Irakiin, Syyriaan ja Etelä-Afrikkaan.​

Kampanjan ohjeet

Toimi näin:​

1. Kerää vanhat, pieneksi jääneet ja ehjät urheiluvaatteet muovipussiin.​
2. Tuo vanhat urheiluvaatteet Espoonlahden Urheilupuiston keräyspisteelle, Cafe Tekiksen yhteydessä olevaan kierrätyslaatikkoon​

​Kampanja-aika: 6.-11.6.2021 ​
6.6.2021 klo. 11:00-18:30 (Cafe Tekis edessä, keräyspiste)​
7.-11.6.2021 klo. 16:00-20:00 (Cafe Tekis aukioloaikoina)​

Tietoa Human Bridgestä

Human Bridge on ruotsalainen avustusjärjestö, jonka pääasiallisena tavoitteena on toimittaa lääketieteellisiä laitteita ja tarvikkeita tukea tarvitseviin maihin. Laitteet ovat pääasiassa käytettyjä ja saadaan Ruotsin terveydenhuollosta. Human Bridge kunnostaa ja huoltaa laitteet ennen niiden toimittamista eteenpäin. Järjestö tukee vaate- ja perushyödykelahjoituksin myös ihmisiä, joita on kohdannut humanitaarinen kriisi. Apua toimitetaan noin kahteenkymmeneen maahan. Stadium on kerännyt lahjoituksia vuonna 2019–2021 Irakiin, Romaniaan, Kazakstaniin, Ukrainaan ja Moldovaan. Human Bridge auttaa toimittamalla myös terveydenhuollon välineitä. ​ ​