Kumppanuus Urheilu Mehiläisen kanssa jatkuu! Rekisteröitymällä Mehiläisen urheilunettiin lisäät seuralle kertyvää sponsoritukea.

Loukkaantumisten ennaltaehkäisyssä sekä vamman sattuessa Urheilu Mehiläinen auttaa. Etenkin Matinkylän toimipiste palvelee EPS:n harjoitusten läheisyydessä. Tapaturman sattuessa välitön ensiapu Töölön Mehiläisen päivystyksessä ma-su 9-21.

URHEILUNETTI

Kumppanuus vaatii pelaajien ja perheenjäsenten rekisteröitymisen Mehiläisen urheilunettiin. Kerta rekisteröityminen riittää, jonka jälkeen yksityiskäyntisi missä tahansa Mehiläisessä kerryttävät seurallesi lisää ”sponsoritukea”. Rekisteröinti vie aikaasi 30 sekuntia.

Espoon Mehiläinen alkaa tulevana syksynä enemmän panostamaan ”Urheilu-Mehiläiseen”, ja tästä tiedotetaan tarkemmin syksyllä. Asiantuntijat Mehiläisessä ovat alansa huippuosaajia ja haluamme olla pelaajien tukena silloin, kun tarve vaatii. Yhteistyön myötä järjestämme myös tietoiskuja ja koulutustilaisuuksia pelaajille tai heidän vanhemmilleen, sillä haluamme jakaa tietoa urheilijan terveyden ylläpitämisestä. Tästä myös lisää ajankohdan varmistuessa.

Ajan voit varata osoitteesta: https://ajanvaraus.mehilainen.fi/ tai soittamalla numeroon p. 01 041 400. Olethan rekisteröityneenä Urheilunettiin jo ennen vastaanottoasi.

Urheilu Mehiläisen yhteyshenkilönä pääkaupunkiseudulla toimii fysioterapeutti ja koordinaattori Elina Myllymäki  elina.myllymaki@mehilainen.fi.

Menestyksekästä futiskesää toivottaa Urheilu Mehiläinen