Hienosti sujuneen miesten edustusjoukkueen Kakkosen kaudesta kotiotteluita on jäljellä enää kolme, 12.9./17.10. ja 31.10.2020.

Ottelutapahtumat Espoonlahdessa ovat herättäneet jopa valtakunnallista huomiota. Tunnelma otteluissa on ollut yhteisöllinen, järjestelyt ovat toimineet ja sekä oman kahvilamme että yhteistyökumppaneittemme tuotteet ovat keränneet kehuja.

Jotta viimeiset kolme kotiottelua saadaan sujumaan maineemme edellyttämällä tavalla, tarvitsemme vapaaehtoisten epsiläisten työpanosta tapahtumien toteuttamisessa. Hommia löytyy puhvetin makkaranpaistajasta kahvinmyyjän kautta lippusiiman vetäjään.

Parasta tehtävässä on tietenkin, että pääset mukaan kotiottelun sisäpiirin tunnelmaan ja voit todella tuntea olevasi osa epsiläistä yhteisöä.

Ilmoittaudu mukaan yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen jäljellä olevaan kotiotteluun.
Hyvän mielen lisäksi saat palkkioksi EPS-tuotteen jokaisesta työpäivästäsi.

Taru Kalliovaara ottaa sinuun yhteyttä ennen ottelua, johon olet ilmoittautunut, ja voitte sopia tehtävistäsi tarkemmin.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi tästä.

Taru Kalliovaara