Espoon Palloseuran Jalkapallo hakee uutta toiminnanjohtajaa

Espoon Palloseuran Jalkapallo ry (EPS) hakee toiminnanjohtajaa vahvistamaan kokoonpanoamme. Etsimme henkilöä, jolla on intohimoa ja ammatillista osaamista rakentaa organisaatiostamme entistä vahvempi kokonaisuus. Toiminnanjohtajan päätehtävänä on vastata seuran operatiivisesta johtamisesta, uuden strategian toimeenpanosta sekä toimia seuran työntekijöiden suuntaa näyttävänä, läsnä olevana ja kannustavana esimiehenä.

Etsimämme henkilö on aktiivinen verkostoituja sekä kokenut osaamisen ja toiminnan kehittäjä, joka aidosti haluaa palvella jäsenistöämme. Keskeisiä tehtäviäsi ovat:

• seurapalveluiden johtaminen ja kehittäminen,
  • henkilöstöjohtaminen ja työyhteisön kehittäminen,
  • vastuullinen talousjohtaminen, sekä seuran viestinnän, varainhankinnan ja markkinoinnin johtaminen ja kehittäminen sekä brändin johdonmukainen rakentaminen

Toiminnanjohtajalla tulee olemaan merkittävä rooli seuran uuden strategian jalkauttamisessa. Vastaat samalla seuran vastuullisesta taloudenhoidosta aktiivisessa yhteistyössä taloushallinnon kumppanimme kanssa. Sinulla on myös halu ja kyky toimia sujuvasti seuran kasvoina ja äänenä, EPS ja sen joukkueita, sekä lajia edistävissä foorumeissa ja toimia aktiivisesti sidosryhmien suuntaan.

EPS:ssa työskentelee tällä hetkellä 20 päätoimista henkilöä, joista kaksi seurahallinnon ja 18 urheilutoimen puolella. Yhteensä seurassa on työntekijöitä 60 ja vapaaehtoisia toimihenkilöitä yli 200. Joukkueita seurassa on yli 50, mukaan lukien Kakkosta pelaava miesten edustusjoukkue sekä Kolmosessa pelaava naisten edustusjoukkue. Seurassa on jäseniä noin 1700.

EPS on saavuttanut Palloliiton laatujärjestelmässä tason 3/5 ja olemme tällä hetkellä arvioimassa tasolle 4/5. Meidän tavoitteenamme on seuran kokonaisvaltainen ja määrätietoinen kehittäminen sekä luoda mahdollisuudet viedä ennakkoluulottomasti jalkapallotoiminta uudella tasolle Suomessa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä ja järjestelmällistä työotetta. Kokemus urheilutoiminnan johtamisesta on eduksi, mutta ei edellytys. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta:

• laaja-alaista näkemystä toiminnan kehittämisestä ja muutoksien läpiviennistä,
  • kokemusta ja näyttöä innostavasta esimiestyöstä ja osaamisen kehittämisestä,
  • halua ja kykyä kehittää palvelutoimintaa,
  • kokemusta organisaation talouden johtamisesta,
  • soveltuvaa koulutusta, sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n puheenjohtaja Petteri Vartiainen, p. 040 504 2742 seuraavina ajankohtina: ke 19.8. ja to 20.8. klo 10-11:30 sekä ke 26.8. ja to 27.8. klo 12-14. Sähköpostitiedustelut: rekry@espoonpalloseura.fi.

Mikäli koet olevasi meille oikea henkilö, lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen sekä ansioluettelon 31.08.2020 mennessä rekry@espoonpalloseura.fi. Käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.