Elbasan Kabashi ja Astrit Kabashi ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavat jatkosopimukset.

Elbasan Kabashi EPS – TiPS ottelussa 2018

Elba on kokenut keskikenttäpelaaja ja on edustanut punaisia vuodesta 2017 lähtien. Hän tuo rauhallisuutta ja rakennetta joukkueen pelaamiseen, ja nostaa joukkueen vaatimustasoa omalla esimerkillään. Elba on edustanut myös Tallinnan Kalevia Viron pääsarjassa.

“Elba ja Asse ovat olleet merkittävässä roolissa edustuksen nousussa. Heillä on myös korkea vaatimustaso, minkä toivon välittyvän meidän kaikille pelaajille, mutta varsinkin uusille nuorille pelaajille”.

sanoo edustuksen päävalmentaja Kalle Tallqvist
Astrit Kabashi EPS – HJS ottelussa 2018

Asse on juoksuvoimainen laitapuolustaja joka antaa enemmän kuin kaikkensa jokaisessa kamppailutilanteessa. Asse siirtyi Espoonlahteen vuonna 2017 ja oli suuressa roolissa jo joukkueen nousussa Kakkoseen.