Tatu on Kuopion Palloseuran kasvatti ja on edustanut pelaajana korkeimmillaan Tampereen Pallo-Veikkoja miesten Ykkösessä.

Tatu aloitti valmennusuransa Kuopion Pallo-Kissoissa, missä hän valmensi tyttöjen BSM-sarjaa ja oli naisten liigajoukkueen valmennuksessa. Tatu siirtyi KuPS:n valmennusorganisaatioon vuonna 2018 ja toimi poikien fysiikkavalmentajana sekä A-junioreiden apuvalmentajana. A-junioreiden kausi päättyi Suomen mestaruuteen.

Tatu on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja omaa valmentajan ammattitutkinnon sekä UEFA A -lisenssin. Tatu opiskelee myös aktiivisesti Football Coaching Evolution -organisaation kansainvälisessä valmennuskoulutusputkessa.

Tatu siirtyi KuPS:sta Espoon Palloseuraan marraskuussa 2019, ja toimii seuran fysiikkavalmentajana. Tatu on myös mukana edustusjoukkueen valmennuksessa.