Espoon Palloseuran Jalkapallo ry:n tukirahaston syyskauden hakuaika on 2.11-29.11.2020 . Tukea on mahdollista hakea kaksi kertaa vuodessa. Tukea on mahdollista hakea myös tapauskohtaisesti hakuajan ulkopuolella hakijan ja joukkueenjohtajan yhteisellä päätöksellä.

Tukea haetaan sähköisellä lomakkeella, joka löytyy TÄÄLTÄ

Tukirahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisista perheistä tulevien pelaajien jalkapalloharrastusta ja kilpailutoimintaa Espoon Palloseurassa. Tarkoituksena on turvata seuran pelaajien jalkapalloharrastuksen aloittaminen tai jatkuminen niissä perheissä, joilla on taloudellisen tilanteen vuoksi vaikeuksia selvitä jalkapalloharrastuksen kustannuksista.

Avustusten myöntämisestä päättää johtokunta tukirahastotyöryhmän esityksen pohjalta. Avustussumma on enintään 250€ per hakija. Etusijalla hakuprosessissa ovat tukea ensimmäistä kertaa hakevat pelaajat.

Pelaajan saama avustus maksetaan pelaajan joukkueelle käytettäväksi tuen saaneen pelaajan kuluihin. Tuen saamisessa ensi sijalla ovat lapset ja nuoret ja avustuksia myönnetään sekä tytöille että pojille. Tukea rahastosta voi hakea joko pelaaja itse, pelaajan huoltaja tai pelaajan puolesta joukkueenjohtaja.

Päätöksenteossa kuullaan tarvittaessa joukkueenjohtajaa, joukkueen rahastonhoitajaa tai viranomaista. Tarvittaessa hakijan tai hakijan huoltajan on toimitettava tukirahastotyöryhmälle vähävaraisuuden todentavia liitteitä, kuten verotustodistus, palkkatodistus tai Kelan tai eläkelaitoksen selvitys. Lomakkeen tietoja käsittelevät seuran hallituksen nimittämä tukirahastotyöryhmä ja seuran hallitus luottamuksellisesti.

Tieto päätöksestä ilmoitetaan hakijoille ja tuen saaneiden pelaajien joukkueiden rahastonhoitajille viimeistään kaksi viikkoa hakuajan umpeutumisesta.

Lisätietoja:

Markus Heikkilä, puh. 040 865 7801