EPS TB Akatemia / C15 - vanhempien ja joukkueen pelisäännöt

Kaikki saavat pelata paljon harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa. Edellytyksenä on säännöllinen osallistuminen joukkueen harjoituksiin. Muihin harrastuksiin suhtaudutaan suopeasti, mutta juttelethan niistä valmentajien kanssa.

Kaikkia pyritään kannustamaan tasapuolisesti ja rehdisti. Joukkueessamme kaikki ovat samanarvoisia, ketään ei suosita tai syrjitä. Kukin on velvollinen puuttumaan kiusaamiseen viipymättä.

Joukkueen tapahtumiin ilmoittaudutaan hyvissä ajoin joukkueenjohdon pyynnön mukaisesti. Viime hetken sairastumisista tms ilmoitetaan erikseen valmentajalle/jojolle.
Harjoituksiin ja peleihin tullaan ajallaan.

Osallistuvat tytöt jaetaan tarvittaessa valmentajien toimesta useampaan pelaavaan kokoonpanoon, jotta kukin saa reilusti peliaikaa. Kokoonpanoja muodostetaan tasoryhmittäin, koska sopivan tasoiset haasteet kehittävät kutakin parhaiten.

Kaikille aktiivisesti harjoitteleville pyritään järjestämään säännöllisesti pelimahdollisuuksia. Peliajassa pyritään huomioimaan määrällinen ja laadullinen aktiivisuus harkoissa.

Valmentaja valmentaa, pelaajat pelaavat, tuomari tuomitsee ja vanhemmat kannustavat.

Vanhemmat huolehtivat oikeasta ravintotasapainosta, etenkin ottelupäivinä.

Päihteettömyys ja savuttomuus ovat itsestäänselvyyksiä kentän äärellä. Emme myöskään kiroile tai käyttäydy muuten sopimattomasti jalkapallon parissa.

Vanhempainkokouksiin ja joukkueen toimintaan osallistutaan aktiivisesti. Muistamme toimihenkilöiden tekevän vapaaehtoistyötä harrastuksen mahdollistamiseksi, joten pyrimme kukin auttamaan kykyjemme ja mahdollisuuksiemme mukaan.

tb akatemia logo