EPS P03 MUSTA A -JOUKKUEEN SÄÄNNÖT

 

Harjoituksissa

                  1 Harjoituksiin saavutaan ajoissa.

2 Harjoituksiin pitää ilmoittautua 3 vuorokautta ennen harjoituksia. Sekä pelaajat että toimihenkilöt ilmoittautuvat. Jos pelaaja ei pääse paikalle, on ilmoiittautuminen peruttava.

                  3 Harjoituksissa pitää yrittää aina parhaansa.

                  4 Valmentajan ohjeita pitää kuunnella.

                  -          tarvittaessa pelaaja ohjataan ”jäähylle” tai lähetetään kotiin.

5 Harjoituksiin mukaan vesipullo, pumpattu pallo, säärisuojat, shortsit, ja nappulakengät.

                 Peleissä

1 Pelejä pyritään järjestämään kaikille pelaajille tasapuolisesti.

Kaikkia halukkaita pyritään peluuttamaan yhtä paljon vuorollaan, eli peliin osallistujia vuorotellaan. Joukkueiden kokoonpanoista päättävät valmentajat, jotka myös pitävät kirjaa pelivuoroista.

Pyrimme ottamaan huomioon aktiivisimmat harjoituksissa kävijät.

2 Ilmoittautuminen peleihin ja turnauksiin (Kyllä tai Ei) pitää tehdä Nimenhuuto.com:ssa viisi (5) vuorokautta ennen pelin alkamishetkeä, jollei toisin ilmoiteta. Myös valmentajien ja muiden toimihenkilöiden tulee ilmoittautua peleihin. Jos pelaaja tai toimihenkilö ei pääse paikalle, on ilmoittautuminen peruttava.

Valmentajat valitsevat ja ilmoittavat pelaavan joukkueen niin pian kuin se on mahdollista Nimenhuuto.com:ssa. Tavoitteena on ilmoitus viimeistään kaksi (2) päivää ennen peliä tai turnausta.Kun pelattava joukkue on valittu, valittujen pelaajien joukkoa on noudatettava. Viime hetken muutokset, etenkin pelien osalta, ilmoitetaan aina tekstiviestillä joukkueenjohtajalle.

3 Peleihin on saavuttava paikalle 45 min ennen pelin alkua ja mukaan pelipaidat (punaisen ja valkoinen), vesipullo, pumpattu pallo, säärisuojat, shortsit, valkoiset sukat ja nappulakengät.

4 Kun pelaajilla on varusteet päällä ja lämmittelyt alkaa, niin vanhemmat siirtyvät sivuun ja joukkue valmentajineen alkaa valmistautua peliin.

5 Pelin aikana vaihtopelaajat seuraavat peliä ja kannustavat joukkuekavereitaan.

6 Pelaajien olisi hyvä syödä viimeistään 1,5 h ennen pelin alkua lämmin ruoka. Välittömästi ennen peliä kannattaa syödä vain välipalaa. Karkkien ja pullien syöminen peleissä ja turnauksissa on kielletty.

7 Pelipäivä on juhlapäivä. Kaikki paikalle tulevat iloisella mielellä mukaan.

8 Ei haukuta vastustajia, tuomareita tai omia pelaajia.

9 Joukkue kannustaa pelaajia monipuolisiin liikuntaharrastuksiin.

Vanhemmille

1 Tärkein motivaatio nuoren pelaamiselle ja kehittymiselle on nuoren halu harrastaa jalkapalloa- ei aikuisten tavoitteet. Vanhemmat eivät pakota nuortaan jatkamaan harrastusta, mikäli jalkapallo ei enää kiinnosta.

2 Joukkueenvaihdoksiin liittyvissä asioissa vanhemmat ovat aina ensin yhteydessä joukkueenjohtoon ja valmentajiin, kaikki vaihdokset tehdään avoimesti ja hyvässä yhteishengessä.

3 Vanhemmat saavat erittäin mielellään kehua ja kannustaa. Peliohjeita ei saa huutaa kentän laidalta. Ohjeet antaa ainoastaan valmentaja. Harjoituksien ja pelin aikana vanhemmat eivät saa oleilla vaihtopenkin/joukkueen välittömässä läheisyydessä ja maalin takana oleskelu on myös kielletty.

4 Yhteistyöllä ja talkoohengellä takaamme pelaajille jatkossakin mukavia ja antoisia kokemuksia, muistoja ja elämyksiä ja kaikkea sitä mitä jalkapallo voi tarjota.