EPS Ikämiehet - Joukkueen säännöt

1) EPS ikämiehet -joukkueen ensisijainen tarkoitus on tarjota jäsenilleen mahdollisuus pelata jalkapalloa hyvässä kaveriporukassa.

2) EPS ikämiehet on tavoitteellinen jalkapallojoukkue. Pyrkimyksenä on kehittää jäsenten pelillistä näkemystä ja heidän fyysistä kuntoaan. Kannustamme kaikkia kohti terveellistä ja urheilullista elämäntapaa.

3) Ikämiesjalkapalloilu on herrasmieslaji. Pelaaminen on hauskaa – pelaamme ja harjoittelemme aina tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa ja pelin kaikkia osapuolia kunnioittaen.

4) Joukkueen kaikki jäsenet ovat samanarvoisia ja tasavertaisia. Minkäänlainen syrjintä ei ole sallittua. Palaute on aina pelkästään positiivista ja kannustavaa.

5) Joukkue harjoittelee 1-2 kertaa viikossa ympäri vuoden.

6) EPS ikämiehet pelaa Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin ikämiessarjoissa ja osallistuu ikämiesten SM-turnauksiin.

7) Sarjapelien kokoonpanoihin pääseminen edellyttää suhteellisen säännöllistä harjoittelua. Muita tärkeitä kriteereitä ovat into, kunto ja taitotaso.

8) Joukkueen toimintaan osallistuminen edellyttää Espoon Palloseuran jäsenmaksun ja joukkuekohtaisten maksujen suorittamista.