Toiminta-ajatus

Vuoden 2009 alusta toimintansa aloittaneen Espoon Palloseuran ikämiesjoukkueen tarkoitus on tarjota harrastus- ja kuntoilumahdollisuus kaikille 35 vuotta täyttäneille jalkapallosta innostuneille miehille. Ryhmä on tavoitteellinen jalkapallojoukkue, joka tähtää ensisijaisesti sarjajalkapalloiluun.

Joukkue harjoittelee yhdessä 2-3 kertaa viikossa ympäri vuoden. Harjoituksissa muodostetaan kaksi joukkuetta, jotka pelaavat vastakkain.

Pelaamme Uudenmaan piirin järjestämissä ikämiesten sarjoissa ja osallistumme satunnaisesti erilaisiin turnauksiin. Tällä hetkellä joukkueita on kolmessa eri ikäluokassa: +35, +45 ja +50 (pelaajia on yhteensä reilut 50). Alustavan suunnitelman mukaan kaudelle 2019 olisi tarkoitus perustaa joukkue myös +55-ikäluokkaan.

Sarjapeleissä pelaamme aina voitosta, mutta maailmamme ei kaadu vaikka tuloksena olisi tasapeli tai tappio.

Jos olet kiinnostunut ja haluat mukaan, niin ota yhteyttä. Yhteystiedot joukkueen etusivulla; kannattaa tutustua myös joukkueen sääntöihin.

Jäseneksi-ilmoittautumislomake